Skip to main content

Fluid leverer løsning til nyt samarbejde mellem Boxer TV og TV2 Play

By 31. december 2018marts 2nd, 2021Cases, Rubiq Cloud
Fluid leverer løsning til nyt samarbejde mellem Boxer TV og TV2 Play

TV2 og tv-udbyderen Boxer indgår et strategisk partnerskab, der giver danske husstande adgang til TV2 Play. Målet er ikke kun at styrke forretningen hos begge parter, men at øge værdien for kunden, ved at tilbyde streaming som en del af deres abonnement.

Skrevet af Fluid

Det nye partnerskab, hvor streaming tjenesten integreres i tv-pakkerne hos tv-distributøren, er den første af sin art i Danmark. For kunden vil dette betyde mere indhold, som supplement til tv-kanalerne.

Som Boxer kunde skal man give samtykke til, at Boxer må dele data med TV2 Play. Fluid har i denne sammenhæng leveret en løsning, der gør det muligt for Boxer’s kunder at tilmelde sig TV2 Play på en nem og hurtig måde. Dette har givet både Boxer og deres kunder en fleksibel og succesfuld lancering, både i forhold til det tekniske set-up, kundeservice og kundehenvendelser.

Fluids løsning RubiqCloud indhenter og håndterer specifikt samtykke fra kunderne, og er samtidig integreret til Boxer’s ”mine sider”, hvor kunderne let kan administrere og ændre deres samtykke. RubiqCloud sikrer samtidig overholdelse af persondataforordningen, og giver et brugervenligt interface, der gør håndtering af persondata simpelt og ligetil.

Hos Fluid tilbyder vi løsninger der hjælper med at få styr på samtykke på tværs af kanaler, til både små og store virksomheder. Kontakt os for et uforpligtende møde, for at høre mere om vores platform RubiqCloud.

Tel: +45 25 65 26 54
E-mail: contact@fluid-solutions.dk