Skip to main content

Integrationsløsning til Norlys og Viaplay

By 17. juni 2019april 11th, 2024Cases

Norlys indgår endnu et strategisk partnerskab, der giver Norlys kunder adgang til Viaplay. Målet er ikke kun at styrke forretningen hos begge parter, men at øge værdien for kunden, ved at tilbyde streamingtjenester som en del af abonnementet.

Norlys og Viaplay Group har indgået en ny aftale som blandt andet indebærer, at Norlys kunder nu også har mulighed for at få Viaplay med i prisen. Norlys har i forvejen lavet en lignende aftale, som giver udvalgte kunder adgang til streamingtjenesten TV2 Play, her har Fluid også leveret integrationsløsningen.

Hvordan indgår Fluid i samarbejdet mellem Boxer og Viaplay?

Fluid har leveret en løsning, der gør det muligt for Norlys kunder at tilvælge Viaplay på en nem, sikker og hurtig måde.

Fluid hoster integrationen mellem Norlys og Viaplay. Løsningen er udviklet i Fluids standard udviklingsmiljø,  RubiqCloud.

RubiqCloud sikrer samtidig overholdelse af persondataforordningen(GDPR) og giver et brugervenligt interface, der gør håndtering af persondata simpelt og ligetil.

Hos Fluid tilbyder vi løsninger som RubiqCloud, der hjælper med at få styr på samtykke på tværs af kanaler, til både små og store virksomheder.

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde, for at høre mere om vores platform RubiqCloud.

Tel: +45 25 65 26 54
E-mail: contact@fluid-solutions.dk