Integrationsløsning til Boxer og Viaplay

By 17. June 2019 June 20th, 2019 Cases, News

Boxer indgår endnu et strategisk partnerskab, der giver Boxer kunder adgang til Viaplay. Målet er ikke kun at styrke forretningen hos begge parter, men at øge værdien for kunden, ved at tilbyde streamingtjenester som en del af abonnementet.

Boxer og Nordic Entertainment Group har indgået en ny aftale som blandt andet indebærer, at Boxer kunder nu også har mulighed for at få Viaplay med i prisen. Boxer har i forvejen lavet en lignende aftale, som giver udvalgte kunder adgang til streamingtjenesten TV2 Play, her har Fluid også leveret integrationsløsningen. Læs mere om det tidligere samarbejde her

Hvordan indgår Fluid i samarbejdet mellem Boxer og Viaplay?

Fluid har leveret en løsning, der gør det muligt for Boxer’s kunder at tilvælge Viaplay på en nem, sikker og hurtig måde.

Fluid hoster integration mellem Boxer og Viaplay. Løsningen er udviklet i Fluids standard udviklingsmiljø,  RubiqCloud.

RubiqCloud sikrer samtidig overholdelse af persondataforordningen(GDPR) og giver et brugervenligt interface, der gør håndtering af persondata simpelt og ligetil.

Hos Fluid tilbyder vi løsninger som RubiqCloud, der hjælper med at få styr på samtykke på tværs af kanaler, til både små og store virksomheder.

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde, for at høre mere om vores platform RubiqCloud.

Tel: +45 25 65 26 54
E-mail: contact@fluid-solutions.dk