Skip to main content

Digitalisering af International Testamentedag hos Det gode testamente

By 7. oktober 2020marts 19th, 2021Cases
Det gode testamente viser samarbejdspartnere

Søndag d. 13. september var det International Testamentedag og i den anledning inviterede Det Gode Testamente borgere til et 30 minutters arveforedrag med to af landets mest erfarne advokater inden for arv og testamente.

Det Gode Testamente viste omstillingsparathed i deres valg og beslutning om at afholde søndagens arveforedrag online i stedet for ude i landet, og det forløb med succes med stor tilslutning og positive tilbagemeldinger.

 

Vellykket koncept – informativt og let at forstå 

I dagene før lancering af kampagnen, hjalp Fluid Det Gode Testamente med at få lavet et flow fra borgerens tilmelding, til mails med information og påmindelse. Afslutningsvis er et spørgeskema for evaluering af resultat og modtagelsen af foredraget udsendt, så Det Gode Testamente får et indblik i deltagerens oplevelse. Indtil nu lyder responsen, at det har været informativt, let at forstå og af den helt rigtige varighed.

Og krøllen på halen, foruden samtykke til kommunikation om foredraget opsamlede Det Gode Testamente permissions til efterfølgende markedsføring af en serie e-mails som informerer og støtter dem som overvejer at testamentere til velgørenhed.

Hos Fluid tilbyder vi løsninger, der hjælper med at få styr på samtykker på tværs af kanaler til både store og små virksomheder. Vi tilbyder hjælp med kampagner eller sørger blot for at gøre jeres permissions brugbare.

Tel: +45 25 65 26 51

E-mail: contact@fluid-solutions.dk

Om Det Gode Testamente

40 velgørende organisationer har i fællesskab skabt Det Gode Testamente. De er gået sammen om at hjælpe og støtte dem, der overvejer at testamentere til velgørenhed. Sammen håber de at kunne sætte gang i nogle overvejelser hos borgerne og fortælle om de muligheder der findes, for dem der ønsker at testamentere, og hjælpe dem til at træffe det rigtige valg.