Sponsor til E-mail Summit

By 5. February 2019 June 14th, 2019 Events

Sponsor til E-mail Summit

Konference med fokus på E-mail marketing

Den 5. februar 2019 blev E-mail Summit 2019 afholdt i Odense Koncerthus, hvor Fluid deltog både som sponsor og deltagende. E-mail Summit er Denmark’s store inspirations- og netværksdag, for alle der arbejder med e-mail marketing.

Konferencen blev åbnet af arrangør Mette Will, der bød velkommen til en dag fyldt med ny viden og inspiration, samt til hovedtaleren, Michael Barber, CCO hos det amerikanske B2B-Marketingbureau Godfrey.

Michael Barber kunne fortælle, at på trods af mange dårlige kampagner og spam, så er e-mails fortsat den foretrukne måde at modtage marketing på. Antallet af e-mail konti er stigende og det samme er den tid der bruges på at læse e-mails. En Adobe undersøgelse fra 2018 viser, at vi gennemsnitligt bruger 2,5 time om dagen på at læse mails, hvilket svarer til en stigning på 17% i forhold til de foregående år.

Vi læser e-mails alle steder og dem der læser e-mails på mobilen bruger faktisk mere tid på e-mail. Samtidig er e-mail den kanal der giver det højeste ROI. Styrken ligger i at bruge sine data rigtigt til at skabe den relevante e-mail, eller som Michael Barber siger det: ”Be bloody Brilliant”.

Konferencen var også spækket med masser af spændende indlæg og best practices fra de øvrige indlægsholdere. Der var inspiration til håndtering af leads og lead konvertering, styring af dine målgrupper og målrettet kommunikation, hvordan laver du ”den gode e-mail kampagne”, samt juridiske indlæg om hvordan du indhenter og får styr på dine permissions og bruger dem lovligt.

Fluid var, som tidligere nævnt, sponsor med en stand i foyeren i det store koncerthus. Her fik vi mange interessante samtaler med marketeers fra forskellige brancher, om opsamling og styring af permissions og præferencer.

Hvis du gik glip af os i Odense, men gerne vil høre mere om vores platform RubiqCloud, så kontakt os for et uforpligtende møde.

Tel: +45 25 65 26 54

E-mail: contact@fluid-solutions.dk