Skip to main content

Forbind RubiqCloud med Enreach

By 22. september 2022News, Rubiq Cloud
Forbind RubiqCloud med Enreach

Arbejder du indenfor marketing? Modtager du leads fra adskillige kanaler, og kan du relatere til hurtigt at miste overblik? Så læs med her!

I Fluid er vi stolte over at kunne fortælle om integrationen af RubiqCloud til Enreach. Enreach er en Europæisk virksomhed, som leverer telekommunikationstjenester og samarbejdsteknologi til virksomheder, mindre teams og kunder. Formålet med denne teknologi, er at optimere kommunikation, samt i højere grad at sikre et effektivt workflow i virksomheder på tværs af brancher, ved at optimere kontaktpunkter mellem virksomheder, medarbejdere, og kunder. Et callcenter er et fremragende eksempel på hvor dette i høj grad er gavnligt.

Det specifikke produktområde i Enreach der integreres til RubiqCloud er ”Outbound Telemarketing (TM)”. Det tilhørte tidligere den del af Enreach der blev kaldt HeroBase. Integrationen til Enreach er en standardintegration der kan tilkøbes enhver instans af Rubiqcloud.

Formålet med RubiqClouds integration til Enreach

Ved hjælp af Enreach-integrationen kan RubiqCloud automatisk og i near-realtime sende emner ind på ringelister i Enreach Outbound Telemarketing. Dette sætter virksomheden i stand til at reagere hurtigt og effektivt på enhver interesse eller handling fra en potentiel kunde. Det giver en fordel fremfor en løsning hvor emner manuelt skal indlæses og vedligeholdes på ringelister.

Enreach-integrationen er relevant og værdiskabende for dig og din virksomhed, hvis i arbejder med salg og leadhåndtering.  Denne integration resulterer i mere effektive workflows blandt telemarketingmedarbejdere, en forbedring af serviceydelser, samt leder i sidste ende til flere salg. En forøgelse i antal salg vil komme fra mere effektive telefonopkald hos agenterne, hurtige reaktioner på varme leads, samt mere relevante samtaler.

Eksempler på brugen af Enreach i samspil med RubiqCloud

  • I en situation, hvor en potentiel kunde interagerer via et af dine kontaktpunkter eller leadkilder, som fx en formular på websitet, sørger RubiqCloud, via integrationen til Enreach for, at emnet omgående registreres på en opkaldsliste i Enreach – klar til at en medarbejder i dit telemarketingsteam kan ringe vedkommende op.
  • I tilfældet af at en person tilbagetrækker sit telemarketingsamtykke, sørger RubiqCloud for at vedkommende straks fjernes fra samtlige ringelister. Hermed undgås værdifuld tid i telemarketingteamet at gå til spilde, samt det undgås at ringe en person op, som ikke ønsker at blive kontaktet.
  • I en situation hvor en person frabeder sig at blive ringet op og dermed tilføjes til ”Do-Not-Call-listen” i Enreach, opfanges dette øjeblikkeligt af RubiqCloud, hvilket giver dig mulighed for at konfigurere hvad der automatisk skal ske efterfølgende. Dette kan eksempelvis være fjernelse af telemarketingssamtykke eller det kan være fjernelse af alle eksisterende samtykker. En sådan hændelse kan derudover automatisk videresendes til andre relevante systemer.

Teknikken bag Enreach-integrationen

Hvis du sidder og tænker, at denne integration lyder utrolig værdifuld for dig og din virksomhed eller dine teams, men du er en smule i tvivl om hvad det helt præcist kræver at komme i gang, så er denne sektion essentiel at kigge nærmere på. Enreach-integrationen konfigureres nemlig som enhver anden app i RubiqCloud, og for at komme i gang kræver det kun en udførelse af 2 enkle trin:

  1. Registrér en Enreach API client secret i RubiqCloud. Denne kan findes i Enreach, og indtastes helt simpelt i brugergrænsefladen i RubiqCloud.
  2. Angiv de telefonnummerfelter i RubiqCloud, der skal anvendes til synkroniseringen med Enreach.

Efter udførelse af ovenstående 2 trin, er Enreach-integrationen klar til anvendelse, og RubiqCloud kommunikerer herefter med Enreach-API’et i realtime.

Andre integrationer og leadopsamling

Arbejder du i stedet med LeadDesk i din telemarketing har RubiqCloud også en integration hertil; det kan du læse mere om her.

Eller bliv inspireret af hvordan Norlys har haft succes med at bruge RubiqCloud til leadopsamling

Vil du vide mere om RubiqCloud, er du altid velkommen til at kontakte os for mere information eller et uforpligtende møde på:

E-mail: kontakt@fluid-solutions.dk

Tlf: 25652654

Vær sikker på ikke at gå glip af en opdatering og følg os på Linkedin og Facebook.