Kundeloyalitet – det er eftertragtet af ethvert brand og virksomhed

By 21. januar 2021marts 2nd, 2021Acoustic
Acoustic 2.0 blog-banner

Få ny inspiration om kundeloyalitet fra Acoustic (tidligere IBM Watson). Acoustics rapport om Loyalitet 2.0 er netop udkommet. Få svar på hvordan du optimerer og forbedrer jeres program.

 

Indtast din e-mail adresse i formularen HER, så får du rapporten tilsendt per mail.

Tanken om, at dine kunder konstant vil vælge dig frem for konkurrenterne, fordi de elsker dine produkter og services mest, er det ideelle mål for enhver virksomhed.

Den digitale tidsalder har øget kundes forventninger, og har igen lagt mere pres på kundeklubber og loyalitetsprogrammer. Forbrugerne forventer mere personlig kommunikation, flere kanaler til kundeoplevelser og til køb, hurtigere levering og listen fortsætter med at vokse.

Der er stadig udfordringer og forhindringer, når det kommer til at belønne adfærd og være rigtig relevante. Du skal skabe og udvikle et loyalitetsprogram, der er direkte, umagen værd og tilgængeligt.

En ting er helt tydeligt for vindende virksomheder: ved konstant at forbedre dit kundeloyalitetsprogram, får du bedre resultater og et bedre forhold til din bedste kundebase.

Måling af de rigtige KPI’er er elementer til at skabe et rentabelt program, hvor data er nøglen til succes for dit program. Sammensæt kundedata og skab den bedste personaliserede oplevelse for hver eneste kunde. Det vil fremme et rentabelt og elsket loyalitetsprogram.

Hos Fluid har vi en række meget spændende kunder og specifikke cases om loyalitets- og bonusprogrammer.

Boxer har arbejdet med deres bonusprogram til kunder i længere tid og skabt en række imponerende resultater, fået nogle rigtig gode erfaringer og indsigter i forhold til hvad der virker godt og effektivt.

Er du interesseret i også at få inspiration til flere loyale kunder, mersalg og fastholdelse, kan du få en personlig præsentation og gennemgang.

kundeloyalitet_acoustic

Indtast din e-mail adresse i formularen HER, så får du rapporten tilsendt per mail.

Fluid er Acoustic forhandler og samarbejdspartner i Norden. Kontakt os hvis du vil have en demo eller inspireres.

Skriv til os her eller skriv Vinni Bach vb@fluid-solutions.dk eller kontakt os på telefon 25652651

 

Vær sikker på ikke at gå glip af en opdatering og følg os på Linkedin og Facebook.