Skip to main content

Mød os på Email Summit 2020

By 7. februar 2020april 22nd, 2024News
Email Summit 2020

Konferencen med FOKUS

Fluid havde igen fornøjelsen af at være sponsor ved dette års Email Summit konference, der blev afholdt den 4. februar i ODEON i Odense.

EMAIL SUMMIT er konferencen med FOKUS, og er en stor inspirations – og netværksdag for alle, der arbejder med e-mail marketing.

I år var 438 mennesker samlet og dagen bød på 16 spændende og inspirerende indlæg fra specialister indenfor e-mail automation, teknologi, business og jura.

Der var bl.a. inspiration til nyhedsbrevet anno 2020, deriblandt hvordan man skriver den gode velkomst mail der skaber engagement eller hvordan man finder, fanger og formidler de gode historier. Der var også hjælp til opsamling, håndtering og konvertering af leads, og Forbrugerombudsmanden præsenterede den seneste spam vejledning og gjorde os klogere på spam reglerne.

Vi har samlet det bedste fra dagen og præsenterer det løbende i en række blogindlæg, som du kan læse og lade dig inspirere af. Måske til dit næste nyhedsbrev?

Fik du ikke hilst på os i Odense, men vil du gerne høre mere om hvad vi laver? Så kontakt os for et uforpligtende møde på:

Telefon: 25652654

E-mail: contact@fluid-solutions.dk

Vær sikker på ikke at gå glip af en eneste opdatering og følg os på Linkedin og Facebook. Her bliver du notificeret hver gang, der er nyt.

Kvinde på scenen til Email summit
Fotograf: Anne Kring