Skip to main content

Om Fluid

Vores virksomhed, vores løfte

Fluid Symbion

Velkommen

Vi er Fluid, en dansk virksomhed med nordisk orientering. Forbrugerdata er kernen i alt hvad vi foretager os.
Vi er meget passionerede og brænder for data – for data er nøglen til at skabe varige og meningsfulde kundeoplevelser.

Det ord, der bedst beskriver os, er Marketing Service Provider. Kort sagt kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med dine potentielle og eksisterende kunder, uanset hvilken kanal eller enhed de bruger, og vi kan hjælpe dig med at skabe en personlig og helstøbt oplevelse for alle, der kommer og ”banker på din dør”.
Udført korrekt vil det øge din konverteringsfrekvens og loyalitet samt styrke forbrugertilliden til dit brand og sikre at lovbestemmelser og direktiver overholdes.

Mød teamet

Vi er designere, systemarkitekter, dataspecialister, projektledere m.fl. Vi har en stor diversitet og kommer fra forskellige baggrunde, og vi værdsætter en bred vifte af ideer og nye perspektiver

Niels Christian Møller

Niels Christian Møller

CEO

NCM@fluid-solutions.dk
Tel. +45 40 63 41 41

Karina Kastrup Ibsen

Karina Kastrup Ibsen

Account Director

KKI@fluid-solutions.dk
Tel. +45 25 65 26 54

Dorthe Drews

Dorthe Dreves Larsen

Project Manager

DL@fluid-solutions.dk
Tel. +45 25 65 26 50

Kontak Fluid

Vores historie

Fluid A / S, tidligere kendt som Express A / S, har været en pioner inden for datadrevet og personlig kommunikation. Vi byggede og betjente databasen for et af de første forbrugerloyalitetsprogrammer i Danmark. Vi igangsatte en-til-en og multi-kanal kampagner tilbage i 00´erne, og vi har arbejdet med større virksomheder og brands i næsten alle brancher.

I 2014 og efter 25 års eksistens blev virksomheden opdelt i to: Fluid og Express Paperbased. Fluid skulle fokusere på konsulentforretning og datastyring til intelligent digital markedsføring, mens Express Paperbased fokuserede på datadrevet, individualiseret offline kommunikation. De to virksomheder er stadig tæt knyttet i dag inden for ejerskab og i den daglige kundedrift.

Virksomhedens DNA er dog forblevet den samme: Data til personalisering.

Vil du med på holdet?

Hos Fluid er vi altid på udkig efter de bedste medarbejdere, der har en stor appetit, nye ideer og perspektiver på datastyring til intelligent markedsføring. Vi værdsætter et sjovt og udfordrende miljø, hvor kundeorientering er nøglen. Vi arbejder og spiller sammen som et hold. Vi er pålidelige, fordi vi ved, at pålidelighed er vores primære service, og vores kompetencer vores “licens til at spille”.

Uopfordrede ansøgninger