Skip to main content

Suzuki opsamler permissions i samarbejde med forhandlerne

By 31. marts 2018januar 12th, 2021Cases, Rubiq Cloud
Suzuki
Suzuki Danmark har 78 forhandlere over hele landet, og indhenter samtykke fra deres kunder i hver og en. Fluids permission platform RubiqCloud samler data og samtykke fra alle forhandlere ét sted, så de er tilgængelige for både Suzuki marketing og den enkelte forhandler.

Skrevet af Fluid

Med RubiqCloud opsamles alle samtykker samme sted, hvilket gør det nemt og ligetil for Suzuki Danmark at arbejde med deres kundedata. Den enkelte forhandler har også adgang til deres kunders samtykke, og har dermed mulighed for let at kommunikere nyheder, tilbud m.m. til den rette målgruppe. For kunden betyder dette en struktureret, relevant markedsføring, fra den forhandler man er køber hos.

Samtykke opsamles hos forhandleren selv, når de er i kontakt med kunder og leads. Her oplever kunden et simpelt og hurtigt sign-up, og Suzuki får en ensrettet styring af permissions på tværs af forhandlerne.

Hos Fluid tilbyder vi løsninger der hjælper med at få styr på samtykke på tværs af kanaler, til både små og store virksomheder. Kontakt os for et uforpligtende møde, for at høre mere om vores platform RubiqCloud.

Tel: +45 25 65 26 54
E-mail: contact@fluid-solutions.dk